Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en amelî bedel politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin cepheı teselsül, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Yangın merdiveni bapsı 90 an faziletli ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı cümle ile kolay merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda ansızın ziyade kişinin hariçarı yakınlarında çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış bapsı adına yapı kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak içdokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna rabıtlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 yangın kapısı zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi baplar insanların çıkışı için elverişli konumda evet.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını belirlemek muhtevain etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Göreceksiniz ki bu grado güçlü kaliteli yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page